Als gevestigde waarde in Noord-Limburg zoeken we nog een enthousiaste Chefkok / keukenverantwoordelijke.
Ben je een teamplayer maar kan je ook alleen je plan trekken dan zijn we misschien wel op zoek naar jou.
Personeelsbeheer:
• Regelen van verlof
• Zorg dragen voor het opleiden/inwerken van medewerkers
• Uitvoeren van beoordelingen
• Toepassen personeelsinstrumenten
Voorbereidingen gerecht
• Opstellen van dienst- en werkroosters en regelen van voldoende bezetting, indelen en toewijzen van werkzaamheden, geven van aanwijzingen en instructies, toezien op de voortgang
• Inschatten te verwachten afzet, plannen van hoeveelheden voor te bereiden producten
• Bewaken culinaire niveau van het bedrijf, controleren van vervaardigingsproces en uitgaande gerechten en waar nodig bijsturen van het proces, opvangen en afhandelen van vragen, klachten, problemen e.d. van gasten
• Toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, HACCP en werk- en presentatiemethoden (huisstijl)
Optimalisatie/ innovatie menukaart en werkmethoden
• Bijhouden van ontwikkelingen en trends in de markt op het gebied van grondstoffen, samenstellingen van gerechten, kooktechnieken,…
• Leveren van inbreng van de te voeren kaart, menu’s, recepten,…
• Maken van calculaties e.d. en bespreken van afwijkende menu’s van partijen
Inkoop- en voorraadbeheer
• Inkopen van de benodigde producten en ingrediënten
• Controleren van ontvangen en opgeslagen grondstoffen
• Bewaken van de verantwoorde doorstroming al of niet via andere keukenmedewerkers
Apparatuur- en keukeninrichting
• Zorg dragen voor de aanwezigheid en beschikbaarheid van middelen en apparatuur
• Inschakelen van externen
* Je bent correct en klantvriendelijk
* Je bent vlot in omgang
* avondwerk en weekendwerk schrikken jou niet af.
* uren en dagen zijn te bespreken
* Onmiddellijke indiensttreding
* Je komt terecht in een jong, dynamische horecafamilie
Joke Ceyssens
011 15 15 05
personeel@horlim.eu